Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića. NOVO NOVO NOVO - Presudom Višeg suda u Beogradu od 03.03.2020.Goran Milošević ponovo PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN po drugoj privatnoj optužbi za uvredu Milenka Cakovića.

Укупно приказа странице

7. март 2015.

Foto-video analiza rada Darka Savića i Milenka Cakovića

Obzirom da nemam uvid u radnu dokumentaciju persona iz naslova (jer oni sve svoje ''stručne'' radove kriju od javnosti!), prezentovaću ono do čega sam mogao da dođem. Ovo je samo jedan od segmenata njihovog ''plodnog'' i ''napornog'' rada, koji svako može da pogleda i uveri se u tačnost reči koje su pomenuti izgovarali na samopromocijama. 

Projekat: ATLETSKA STAZA ''Sergej Bubka'' - Smederevo 30.04.2012.

Svečano otvaranje radova:




FOTO:


Iz ove prezentacije saznali smo: da je za projekat izgradnje atletske staze ''Sergej Bubka'' izdvojeno puno novca (da ne spekulišemo tačno koliko), da je za promociju otvaranja radova ličnim prisustvom podržao svetski poznat atletičar Sergej Bubka (čije će ime nositi staza), da je projekat svim raspoloživim sredstvima podržala - Opština Smederevo, A.S.Srbije, politički vrh države Srbije, J.P.''Putevi Srbije'', Comtrade...

Pogledajmo šta je uz svu navedenu podršku izgrađeno do sada:

FOTO: Mart 2015.godina




Dakle, čak ni 2015.godine tako ''veliki'' projekat sa tako ''malom'' podrškom nije zaživeo! Zašto ??? Kakvi su to NEPREMOSTIVI problemi mogli da iskrsnu, pa da sa ovakvom podrškom za kratko vreme (ne više od godinu dana) ne zaživi jedan ovakav projekat?

Pošto ništa korisno nije napravljeno, da li možemo govoriti o nastaloj šteti? Kolika i kakva je šteta napravljena? - finansijska i moralna! U uređenoj državi neko bi za ovo odgovarao!

Međutim, sreća je da je Srbija bogata zemlja i da nema krize, te ovakavi promašaji mogu brzo i lako da se isprave. Zato ''veliki stručnjaci'' bez ikakve dileme i sa punim pravom nastavljaju svoju odiseju. Trčali bi oni i u Smederevu, ali nema staze!

FOTO preuzet iz elektronskih i štampanih medija:





Moj skromni doprinos rasvetljavanju uloge Darka Savića i Milenka Cakovića u projektu: Atletska staza ''Sergej Bubka'' u Smederevu, može se pogledati i u sledeća dva video materijala, a svaka njihova međusobna sličnost sa filmskim akterima, sticaj je tragikomične realnosti u Srbiji:

1.
 

2.

Kada se sve ovo pogleda (ako treba i proveri), do kakvog zaključka možemo doći?

Ko su ovi ljudi? Kakve namere imaju? Ako su ovako osramotili jedan grad i državu, ljude koji su im pružali podršku, narod koji za sve ovo plaća velike sume novca, kakvu su tek štetu napravili u preduzeću u kome su oni RUKOVODIOCI, gde nikakvu kontrolu nemaju (SAMI SEBE KONTROLIŠU !), odbijaju Zahteve za pristup informacijama od javnog značaja, kriju podatke o svom poslovanju (možda ga i uređuju kako njima odgovara - a videli smo kakvog su morala), dele otkaze... ???

Ko će i kada njih proveravati i analizirati ??????????? 


 Pošto smo videli kako izgleda atletska staza ''Sergej Bubka'' početkom 2015. godine, siguran sam da  nećemo biti zadovoljni (i veseli) kao rukovodioci iz J.P.''Putevi Srbije''. Međutim, prema mojim informacijama J.P.''Putevi Srbije'' nije imalo nikakve donacije (ni ulaganja) u bilo kakve projekte izgradnje atletskih staza !!! To znači da su rukovodioci naplate putarine PONOVO uhvaćeni u nekim manipulativnim ''izletima''?





   Od kojih para ''svetski poznati'' maratonci Savić i Caković putuju po svetu ??? Ko njih i zbog čega finansira? Mora da je neki pošten posao u pitanju?

Hoće li oni ikada odgovarati za svu materijalnu i nematerijalnu štetu koju su proizveli svojim bahatim, rasipničkim i nestručnim radom ????

Da bi odgovorili na ova i brojna druga pitanja, potrebno je vratiti se na početak, prvo pitanje: 

Ko ih je postavio na rukovodeće mesto i kako je tekao njihov razvojni put? 

Možda se neko javi da nam pomogne oko prvog pitanja?




Нема коментара:

Постави коментар