Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića. NOVO NOVO NOVO - Presudom Višeg suda u Beogradu od 03.03.2020.Goran Milošević ponovo PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN po drugoj privatnoj optužbi za uvredu Milenka Cakovića.

Укупно приказа странице

1. новембар 2015.

Dobar glas se daleko čuje...







     Ovom kratkom retrospektivom, podsećam na tok mojih prijava (odgovora nadležnih) u vezi zloupotreba službenog položaja (duplih standarda) i mobinga, organima - Inspekciji rada. Ukratko, sem što su izgubili vreme od tričavih godinu dana za potvrdu dela prijave, ništa drugo nisu uradili. Nisu zaustavili ZLOUPOTREBU SLUŽBENOG POLOŽAJA (samo su to konstatovali i produžavali rokove za -korekciju-!) i nisu pronašli osnove za postojanje mobinga - ni postojanje višemesečnog bolovanja (prouzrokovano mobingom), ni zvaničnog zahteva za reagovanjem na Mobing !!!

     Da li se u ovom ZVANIČNOM DOPISU gen.dir.Zoranu Drobnjaku jasno ukazuje na Mobing? :



     Ali kako narod kaže: Vrana vrani ne vadi oči.

     Zbog ''nesposobnosti'' ovlašćene inspekcije rada da objektivno obavlja svoj posao, prinuđen sam da umesto njih povedem i taj deo rada (tereta). 

     Većinu traženih informacija (diplome rukovodioca, ugovore i anekse ugovora) sam sam pribavio, zahvaljujući Zakonu o pristupu informacija od javnog značaja i to nakon mukotrpne BORBE (upornosti i žalbi !!!), tako da je u tom smislu evidentna i ''objektivnost'' inspekcije rada koja mi nije dostavljala PRECIZNIJE PODATKE o predmetu rada. Značajan deo informacija JPPS i dalje KRIJE, zbog čega sam morao da pišem i Zahtev za izvršenje rešenja poverenika za pristup info.od javnog značaja! Svako moje traženje informacija od JPPS, imalo je kontru - formiranje raznih zvaničnih dokumenata koja imaju samo jedan cilj - moju ličnu diskreditaciju i ponižavanje (o tome ću tek konkretnije pisati). Na kontu tih dokumenata (satavljenih od laži i izokrenute istine), kao bonus dobijao sam i negativne medijske istupe JPPS o meni. 
Zato, citiram ''poznatog stručnjaka'' i sportistu u naplati putarine Darka Savića - '' Idemoooo!!! '' :


Нема коментара:

Постави коментар