05.09.2016. Osnovni sud u Smederevu PONIŠTIO Rešenje J.P.''Putevi Srbije'' kojim je otkazan ugovor o radu Goranu Miloševiću, 28.09.2016. Prvi osnovni sud u Beogradu OSLOBODIO odgovornosti Gorana Miloševića po Tužbi Cakovića i Savića za uvredu.

Укупно приказа странице

19. март 2016.

Poštena pljačka rukovodstva naplate putarine

     Vreme prolazi i kao što sam oduvek govorio, polako pokazuje ko je iznosio laži i zbog čega.

     Moj sudski postupak protiv J.P.''Putevi Srbije'' je u toku, ali neki drugi su završeni. Iako mene lično (finansijski) nije doticala nepravda koja se vršila (i idalje vrši) nad inkasantima, ja sam svoje mišljenje o bilo kojoj temi vezano za preduzeće iznosio rukovodstvu naplate putarine i samim time jasno im dao do znanja da NISAM PODOBAN ZA NJIHOVE ''POŠTENE'' REZULTATE.

     Fotografije koje prenosim na ovaj blog, preuzete su sa twitter naloga ''poznatog'' sportiste i još poznatijeg rukovodioca JPPS-a Darka Savića - https://twitter.com/darkossa?lang=en . Njegove ''uspehe'' na poslu ali i van njega, prati i podržava aktuelni dir.naplate putarine Milenko Caković. 
     Međutim, neko mora te uspeha da plati. Zato Inkasanti dobijaju otkaze zbog toga što nisu ubacivali u kasu BAKŠIŠ od 200, 300 din., uplaćuju MANJKOVE koje internim pravilnikom ne mogu lično da provere, niti imaju uvid u finansijski izveštaj na kraju smene - za koliko ih novca kasa zadužuje,  neopravdano ih kažnjavaju (umanjenjem zarade od 10do20%), OTIMAJU im novac od zarađenog noćnog rada...

   Ovo je ARGUMENTOVANI nastavak priča o tome kako se radnici naplate putarine PLJAČKAJU od strane rukovodstva J.P.''Putevi Srbije''. Sve ovo što su malobrojni hrabri pojedinci uspeli da dokažu na sudu (oko 20-tak njih) i što će im biti vraćeno, ne odnosi se na ostale inkasante (oko 700), jer su podlegli pritiscima, ucenama i pretnjama od strane rukovodioca, te nisu tužili preduzeće za ovu pljačku koju su im priredili. Da nije tako, trebalo bi naći logičan odgovor na pitanje, zašto bi neko u vremenu sveopšte krize, poklonio od 400.000 do 500.000 din. za par godina noćnog rada?  Da ima pravog radničkog sindikata, on bi branio interese radnika a ne bi hvalio rukovodstvo! Ali, ko pita radnike, pogotovu ako rukovodstvo ima sve poluge vlasti da ih ''disciplinuje'' kako njemu odgovara? Rezultati su transparentni i ne treba sumnjati u njih:

 
   Ako neko misli da ja lažem, klevećem i vređam rukovodstvo, pogledajte sledeće primere: 
Presuda apelacioni sud 13.12.2015. (Primer 2) from MilosevicG

     DA LI SU OVO REZULTATI RADA, I OSTVARIVANJE DODATNOG PRIHODA KOJIM SE RUKOVODSTVO NAPLATE PUTARINE HVALI ???   KO ĆE I IZ ČIJEG DZEPA VRATITI OVAJ OTETI NOVAC OD RADNIKA I NADOKNADITI OGROMNE SUDSKE TROŠKOVE ??? 

 

Нема коментара:

Постави коментар